teisipäev, august 07, 2007

Selle suve kokkutulekud

sattusid samale nädalavahetusele, aga tänu Peetrile jõudsin mõlemale. Öösel ma ise küll ei oleks suutnud Tallinnast Tartusse sõita. See oli piin! Õnneks oli kuu väga atraktiivne ja pool teed tegelesime sellega, et üritada teda pildile saada. Aga see õnnestus alles vahepeatuse ajal, sõidu pealt ei tulnud ikka midagi välja.
Kahe kursuse peale kokku oli meid koos vaid 14 - nii et väga vähe! Aga tore oli ikkagi. Ja tahaks, et kursuse kokkutulekud ka tihemini toimuksid. Järgmiseks aastaks sai naljaga pooleks Karlile ülesandeks tehtud meid enda juurde kutsuda - näis siis! Tegelikult on kahe aasta pärast meil juubeliaasta, ja siis saame Tartus niikuinii kokku - muidugi nendega, kes ikka kohale viitsivad tulla!
Pilt on tehtud jalutuskäigul mere äärde - Mähe all.
Suguvõsa kokkutulek Päidlas - kui hommikul (10.30) kohale jõudsime, käis juba võrkpallilahing. Tänu soojale ilmale oli kohapeal telkijaid päris palju ja ööbijaid oli ka Otepääl ning Sangastes. Lipp langetati kella 12 - 13 vahel. Kahjuks oli selleks ajaks minu fotoka aku tühjaks saanud ja seega ei oskagi praegu välja tuua, kui palju inimesi seda tegemas oli. Umbes 40 - 50, arvan.
Registriraamatus oli Peeter 120-nes, ja vist olime viimased tulijad.
Talukoht, kus seda kokkutulekut peeti, oli lausa eriliselt kaunis - hooned korras, rohked lilleklumbid, kõike kaunistamas järv. Tänud pererahvale!

Kommentaare ei ole: