kolmapäev, mai 10, 2006

Lühem tööpäev

Tänaseks lühemaks tööpäevaks plaanisin PRIA külastuse. Eelmisel aastal Valgas oli tohutu pikk saba ja ootasin siingi sellist, aga ilmselt jõudsin veel õigel ajal jaole - ainult pool tunnikest läks seal - Kooli tänaval - ja ilma probleemideta. Sain meie niitmis- ja ebasoodsate alade toetusetaotlused üle antud.
Tagasi sõites silmakliinikut märgates tuli meelde, et peaks sealt uuesti läbi astuma, sest punn silmalault ei ole kusagile kadunud. Pigistati uuesti ja nüüd määrati sama toimeainega salvi (enne olid tilgad). Tagasi kutsuti ainult sel juhul, kui punn peaks suuremaks minema, nii et ilmselt pean ma selle väikese punniga elu lõpuni leppima. Või mis?
Koju jõudsin juba kella 16 ajal ja mõtlesin seda varast aega ära kasutada ning Tiiule helistada, et võiks kusagile ratastega sõitma minna, aga .... just täna nagu kiusteks olin oma telefoni tööle unustanud - ja mujal mul Tiiu numbrit ei ole kui oma telefonis, nii et Mar`i omast polnud ka kasu.
Tänast ilmateadet vaadates tuli kerge hirm laupäeva suhtes - rattamatk Põlvamaal 30 km ja vihmas??? Ei kujutagi ette, mida peaks sel juhul selga panema!

Kommentaare ei ole: