laupäev, juuni 09, 2007

Internet oli meie jaoks ära 4 nädalat,

alates esimesest suurest äikesest, mis siin Valgamaal ööl vastu 15.maid möllas. Alguses arvasime, et ju on masti löönud, et viga ei ole meie majas. Seejärel, kui osad naabritest said interneti tagasi, aga meil ikka ei olnud, helistasime ja kurtsime Kernelile oma muret. Lubati tulla järgmisel nädalal. Kui siis nädala lõpuks ei olnud kippu ega kõppu, helistasime uuesti. Neil pidi ikka väga palju tööd olema oma mastidega tänu igapäevatele äikestele ja soovitati tuua antenn Tartusse kontrolli. Möödunud nädala esmaspäeva hommikul viisingi ja eile, reedel, sai Pr. selle sealt kätte. Antenn oli korras olnud, samuti pisike jublakas, läbi mille antenn voolu saab.Adapterit ei taibanud ma kontrolli saata, aga sealt anti kaasa nende oma, et saaksime kindlad olla, et kui kodus internetti kontrollime, on kõik aparaadid terved.
Aga meie lauaarvuti ei leidnud ikka netijuhet üles. Täna tund tagasi tulid Pr-R, proovisime Pr. läpakaga, ja - saimegi jälle internetti!
Kokkuvõtteks - ikkagi oli süüdi meie oma arvuti, millel ilmselt tuleb välja vahetada võrgukaart. Ja kõik muu sebimine oleks võinud olla olemata, kui oleks taibanud kohe üritada internetti minna teise arvutiga.
Nüüd siis teame.

Kommentaare ei ole: