kolmapäev, oktoober 24, 2007

Käisin täna Kullakesega esimeses hoolduses

ja sain seal autot oodates rahulikult tund aega värskeid ajalehti lugeda. Panin kirja ühe aadressi , sest Postimehes oli huvitav artikkel valguse teraapilisest mõjust meie pimedas talves. Ja valgusteraapia lambid ei olegi nii kallid, kui võiks arvata.

Ostsin täna teist korda elus hurmaad, aga pettusin - ei ole üldse nii hea, kui esimesel söömiskorral oli. Praegu praen pannil, võibolla siis läheb maitse paremaks.
Ei teagi, milles asi. Võibolla ei tohi teda külmkappi panna enne söömist?
OK, praadimine ka ei aita, ikka teeb suu paksuks.
Mida siis veel teha, kas oodata paar päeva enne teise hurmaa ärasöömist (ostsin 2 tk)? Kas nad võivad poes alles toored olla? Ja peab valima võimalikult küpsema? Esimene ost paar päeva tagasi igatahes õnnestus - maitse oli ülihea!

Kommentaare ei ole: