pühapäev, jaanuar 27, 2008

Täna oli siis selline ilus päev




Viitan seekord viisakalt ka muusikale, mis video taga mängib - plaadil on see pala kirjeldatud järgmiselt: Blanket - Urban Species Imogen Heap. Tööandja kinkis meile sel aastal jõuludeks hästi mõnusa plaadikogu, kuulan neid plaate alati, kui maal käin. Algul, kui linde filmima hakkasin, jäi muusika kogemata sinna taha, lihtsalt plaat mängis sel ajal, aga nüüd juba valin paremaid palu.


Nagu sellelt muusikavideolt näha, oli meil täna ilus "talve"ilm. Samas - reede õhtul söitsin maale paksus lumetuisus (õigemini Tartus alanud vihm läks talvepealinnale Otepääle lähenedes üle lumesajuks), kuid reede öösel ladistas siin meie juures - paarkümmend kilomeetrit Otepääst edasi - jälle vihma.


See-eest laupäev ja pühapäev olid mõnusad päikselised. Tegime sel nädalavahetusel puid - Pa lõhkus ja mõlemad vedasime riitadesse. Pimedani nii eile kui täna. Ja täna õhtul paksus lumesajus. Praegu on igatahes meil maa valge lume all.


Sel nädalavahetusel sain ka õue-Miisu pildile. Ta on ikka veel arglik ja silitada ei lase, kuigi elab meil juba alates septembrist (ise tuli). Väga umbusklik, usaldab ainult meie kutsat.



Loodetavasti ei ole veel tiine. Plaanime teda veel veidi kodustada ning siis kinni püüda ja loomaarstile näidata. Ega me tegelikult ei teagi, kas ta on emane või isane. Kui on emane, siis peaks ära steriliseerima, sest kassikasvatust me küll ei soovi edendada.

Kommentaare ei ole: