teisipäev, jaanuar 02, 2007

Aastavahetus

möödus meil vaikselt - maal koos Pr. ja R.ga. Põhisöögiks oli ahjupotis küpsetatud eelmaitsestatud kana koos tükeldatud porgandite ning sibulaga, mis küpses pärisahjus ning tuli välja imehea. Viimaseks tunniks lisasime sinna potti praetud sampinjonid.
Terve õhtu möödus tegelikult hoopis saunatades, nii et sööma jõudsime alles kella üheksaks.
Järgmisel aastal peab saunaskäimisega varem alustama - kindel see!
Tordi tegemiseks kasutasime valmis tordipõhja, ning sellest sai koguni kaks kahekihilist torti.
Kui aastavahetus saabus, selgus, et keegi meist shampust ei taha, ja jäigi see avamata!
Nii oligi meil alkoholivaba aastavahetusepidu.
Ilutulestikku oli näha nii lossi kui alevi poolt. Kutsa muidugi pressis end tuppa nagu alati - ta kardab millegipärast hirmsasti pauku.

31. dets pealelõunal tuli kerge lumi maha ja käisin oma käimiskeppidega esimest korda kõndi proovimas. Ja kaotasin äsja jõuludeks saadud helkurikutsukese ära. Käisin veel poolpimedas taskulambi ja prozhektoriga teda otsimas, kuid ei leidnud. Arvatavasti sõi Volli ta ära või peitis lihtsalt kusagile - ikkagi konkurent!
Eilseks oli lumi kadunud ning käisime veel kõik neljakesi kadunud helkurit otsimas, kuid tulemusteta. Ju ta siis tahtis minu juurest ära minna!
Põikasime ka metsa ja tegime seal täistiiru peale - kukeseente koha peal kasvasid küll seened, kuid need olid hoopis ämmatossud.

Täna hommikul tõi Pa. mind Tartusse tööle ning viis Mar.`i maale. Neil on ju veel üks vaba nädal - õpetajatel ja õpilastel.

Kommentaare ei ole: