teisipäev, jaanuar 09, 2007

Lehtede riisumine...

pirnipuude alt - ei ole vist väga sageli võimalik jaanuarikuus? Mul oligi see töö sel aastal veel tegemata ja möödunud pühapäeval lõpuks avanes selleks võimalus. Laupäeval sadas päev otsa, siis ei tahtnud õue minna, aga pühapäeval oli mõnus soe ilm. Veidi riisumist jäi veel tulevaks nädalavahetuseks - kui ikka veel lund ei tule.
Kui lehekoormaid suure paju alla maha kallasin, märkasin, et pajutibud olid päris suured.
Kahtlustan, et maja taga vundamendi kõrval võivad olla juba lumikellukesed, aga - keegi ei ole veel vaatama taibanud minna.
Pr.-R. käisid oma kiisul järel ja tõid Tartusse.

(Pühapäeva ennelõunal käisime Riinaga Laatres surnuaial ja seejärel tegi ta mulle ekskursiooni uues vabaajakeskuses (on seal juhatajaks). Väga ilus ja mõnus koht Laatre rahvale kooskäimiseks!)

Täna käisin Lõunakeskuses endast dokumendipilti tegemas ja saatsin postiga ID kaardi tellimuse lõpuks ära. KMA on Tartus nii kõrvalises kohas ja ainult nädalakese saab veel ID kaarte sobivasse pangakontorisse tellida, nii et sellega tuli kiirustada. ID kaart on ikkagi sageli vajalik - näiteks linnaliini bussipileti ostmisel või raamatukogu liikmeks registreerimisel või ... praegu ei tulegi rohkem meelde, kus ta mulle hädavajalik on olnud (s.t. kus ilma selleta asja tehtud ei saanudki).

Kommentaare ei ole: