teisipäev, juuli 04, 2006

Uusi asju

Täna sõitsin peale tööd (mis lõppes juba kell 15) ARK-i oma UUTELE juhilubadele järele. Tagasi tulles sõitsin sama marsruuti mis 10 päeva tagasi, kui ma neid tellimas käisin. Kaotasin siis nimelt rattaluku võtme ja lootsin, et ehk leian üles - see oli musta fliispaelakese otsas. Maanteeäär oli täis igasugu sodi seal ARK-i lähedal. Igasugu kummijullad, mutrid ja 5 töökinnast vedelesid minu marsruudil. Kuid võtit musta paela otsas ei näinud.
Tegelikult ma aimasin kuidagi ette, et ma selle ära kaotan, sest just vahetult kas eelmisel või üle-eelmisel päeval enne kaotust lahutasin kaks rattalukuga kaasasolevat võtit, mis seni olid koos olnud alates luku ostmisest. Panin teise tagavaraks sahtlisse, aga kohe oligi seda vaja, sest paariline laskis jalga.

Kodus ootasid Pa. ja uks ja poisid olid ka juba töölt kodus.
Nii et - nüüd on meil UUS (liba)uks - sarnane naabrite uksega. Uksepealse akna võttis Pa. Sangastesse kaasa ja teeb reedeks korda - uued liistud, topeltklaasid, värvimine. Loodame, et vahepeal vihma ei tule! (Nagunii tuleb, kui ei tohi).

Eile laenutas Pa. kaaruti Madisele ja täna oli maja juurest hein maha niidetud. Üks mure jälle murtud! Kartsin juba, et pean nädalavahetusel neid jubedusi soome oblikaid ja ohakaid minema heina seest välja kiskuma.

Kommentaare ei ole: