reede, juuli 14, 2006

Võrtsjärv ja Hansapäevad

Eilsele o-päevakule jõudsime Pr. ja R.ga ühena viimastest. Vehendile, täpsemalt limnoloogiajaama bussipeatusse. Saime tee peal väikest viisi vihma ja mets oli seal ka veidi märg, aga see tuli ainult kasuks - jahutas palavust. Mul oli sama seis mis Pa.`l Taevaskoja võistlusel - et suunaga üldse punktile peale ei saanud - ikka mööda, küll paremale, siis jälle vasakule. Et mul seal Taevaskojas see asimuutjooks nii hästi õnnestus, siis arvan, et olin siin lihtsalt lohakam - arvasin, et see ongi lihtne!
Homme-ülehomme Ilvesteatel on siis näha, kas õppisin midagi eilsest.
Ujumas käisime sealsamas paarisaja meetri kaugusel Võrtsjärves. Vesi oli kerge lainetusega ja soe-soe. Ja rannakivid ja päike - mida sa veel hing tahad! Isegi õhtul kella 8 ajal oli päike mõnusalt soe. R. korjatud metsmaasikad kosutasid hästi pärast väsitavat jooksu.
Tagasiteel helistas Tiiu ja kutsus Hansapäevade avaetendusele Raekoja platsil. Algusega kell 22. Päris tore oli. Eriti jäid meelde kõhutantsijad - meenus Monika. Lõpetuseks õpetati meile kõigile Tartu tants ja siis tantsisime kõik koos. Ilutulestikku ei olnud, kuigi arvasime, et vähemalt ühe paugu oleks ikka võidud ikka teha! Selle asemel müristasid korraks kaks ägedat mootorratast.

Homme tulevad taadi-memme-Pir.-Tr. Tartusse, kuid ma ei näe neid :((((. Sõidan õhtul maale, sest homme algavad Piusal juba kell 11 stardid. Nii palavaga ei tohiks inimesi keskpäeval metsa saata!

Kommentaare ei ole: