kolmapäev, aprill 05, 2006

Sünnipäev

01.aprill 2006

Sünnipäev

Täna sain 50- aastaseks. Ise ka ei usu. Loodan, et keegi ei usu, sest täna on ju 1.aprill. Käisime kaheksakesi Tartus Hansa Tallis söömas - tõeliselt mõnus koht. Mar ei saanudki tulla, sest jäi eile palavikku. Tallinnast olid memme, taadi, Mik ja Pir, Tartust Pr ja R, Sangastest Pa. Ja siis mina - sünnipäevalaps. Meile anti lausa eraldi ruum - sauna eesruum, kus oli hästi mõnus suitsusaunalõhn. Sisekujundus on seal Hansa tallis retrostiilis - vanad palkseinad, ehtsad vanad uksed, tükike tolmunud laastukatust, igasugust vanakraami (kirstud, savinõud, rauast triikrauad), suitsunud pitskardinad, kaltsuvaibad pikkadel pinkidel - vähemalt selles sauna eesruumis, kuhu meid istuma kutsuti. Söögiportsud on tohutu suured, peaks ettepaneku tegema, et menüüs oleksid väiksemad naistepraed ja suuremad meestepraed. Magustoit ei tahtnud anam kõhtu ära mahtuda. Aga ponnistasime kõik. Pir sai 1. koha, sest ta sõi kogu oma söögi ära ja aitas ka Mikil pannkooke lõpetada. Pa ja mina sõime oma taldrikud tühjaks, aga kõigil teistel jäi midagi alles, nii et nemad jagasid kohti 4. - 8.

(Kui me ülikooli ajal Kar´iga pool aastat Vilniuses elasime, siis käisime tihti söömas lastekohvikus Nykstukas (Pöialpoiss), sest seal olid vahvad väikesed portsud, nii et sai võtta nii supi, prae kui ka magustoidu. Nädalavahetusel ei saanud seal aga löögile, sest kui oli järjekord ukse taga, siis ilma lasteta sisse ei lastud.)

Aitähh!!! (Avo, Karmen, Helgi, Inge ja Raivo, Triinu, Jüri ja Maarika, Valve, Külli ja Egon, Viivi ja Alex, Helsa, Õie ja Jukk, Eha, Anne, Jaak ja Benita, Eike, Maire, Juulika, Kristi, Marge, Ala, Katriin, Pille, Egne, Maarika, Äne, Rein, Harri, Taimi, Eduard - ja Valga, Otepää ning Tõrva kontorid)

02.aprill 2006

Head uudised

Hommikul kohe hea uudis, et Epp ei lõpetagi oma blogimist, vaid tegi lihtsalt aprillinalja. See oli julm nali, võibolla keegi sai infarkti! Ma ei saanud öösel hästi magada - harjumatult kõva ase põrandal - ja olin pahane igasuguste K-de peale, kes seal Epul tuju rikuvad. Mõned inimesed lihtsalt on sellised, et peavad teistele halvasti ütlema, tundub, et ainult see valmistab neile rõõmu.

3 kommentaari:

Elaise ütles ...

Peeter luges seda ja kommenteeris, et kas sa lugesid teiste suutäisi! Tahtsin siin ära õiendada, et ma nii küll seda ei mõelnud, aga kirjutasin siia sellest, mõeldes tulevastele Hansa Talli külastajatele, lihtsalt infoks, et väga suured portsud on. Aga seejuures üldse mitte ülearu kallid. Näiteks eelroog - paneeritud silgud tillikastmega - 45 kr - sobib ideaalselt kahe peale süüa armunud paarikesele. Hästi serveeritud ka!

Anonüümne ütles ...

ja ongi esimene aprill!

mäletan, et Taipeis oli see üllatuslikult soe päikesepaisteline päev, ma pidin veel kella kümneks loengusse minema (see võtab 2 tundi sõitu). panin selga Eestist kaasavõetud veinipunase siidist pükskostüümi ja mõtlesin, et kas keegi mu 34. sünnipäeva üldse teabki..

tore oli. tort oli. välisministeeriumi pressiesindaja tuli õnne soovima ja kaameradki olid koha. heh. seekord küll tema jaoks ;)

Elaise ütles ...

Aga tort oli ikka Sinu jaoks! :))